domingo, 23 de enero de 2011

Boletín electrónico Boek 861/Boek Visual 20-01-11






The Haiti Poster Project
Ver información y obras en
http://boek861.blog.com.es




Antologia del Boek Visual
Poeta antologado Ferran Destemple
Ver obras, libro virtual y video en
http://boek861.blog.com.es


Fotografia poética de Stanislav Markov
ver obras en
http://boek861.blog.com.es




Reportaje sobre este proyecto en la televisión de andalucia

CONVOCATORIA
PRENSA
EXPOSICION DE SERGI QUIÑONERO EN CAMBRILS


Sergi Quiñonero durante la exposición


La Sala Àmbits del Centre Cultural és la darrera parada de l'exposició 'Sota les muntanyes' de Sergi Quiñonero, després de passar per les ciutats de Barcelona, Montblanc i Valls. Són una trentena d'obres de tres manifestacions diferents: poesia visual, poesia objectual i art al paisatge. "Aquestes obres sempre estan concebudes des de la percepció poètica, de la creació literària, de l'intent de crear significats com metàfores, paradoxes, metonímies, etc. I sempre utilitzant mitjans de la creació plàstica, com les obres gràfiques o la fotografia, entre d'altres", explicava Quiñonero a Revista Cambrils Diari Digital. Cal destacar que aquesta mostra es va inaugurar ahir al vespre i que romandrà oberta fins el proper 5 de febrer.

L'artista assegurava que no és innovador, ja que "hi ha moltes manifestacions poètiques que es venen fent des dels surrealistes o els avantguardistes, i que intenten portar la paraula més enllà. Tot i així, pot ser original perquè possiblement molta gent no està familiaritzada amb aquesta tècnica. Espero que aquesta exposició pugui ser una porta per molta gent que no coneixia aquest tipus d'obra".

Un projecte de natura

Aquesta trentena d'obres formen part d'un projecte que englobaria una cinquantena. Totes són pertanyents a un projecte realitzat per l'artista en els últims tres anys: "El novembre de 2007 vaig decidir canviar de residència. Vaig deixar Barcelona per venir a viure a les muntanyes de Prades, a l'espai natural de Poblet. La natura en la meva obra sempre havia estat recurrent, però després, em va marcar molt el nou lloc on jo em trobava". Per aquest motiu, la natura forma part essencial d'aquestes obres exposades de Sergi Quiñonero.


Por Raquel Samaniego en la revista Cambrils / 13 enero 2011 / 

 

Puedes ver todos estos proyectos recientes en

No hay comentarios:

Publicar un comentario